Call us :

Let's Talk Snow Bikes

Adidas Ultra Boost 21 Halo Blush/Wonder White  

  RSS

oyf9txc3
Member
Joined: 1 month  ago
Posts: 3
15/09/2021 2:04 am  

Voor de lente van 2021 brengt Adidas Dames een "Acid Orange" colorway van de Ultra Boost 2021 exclusief voor vrouwen uit. Gekleed in een Acid Orange, Footwear White en Cream White kleurenschema. Deze adidas Ultra Boost 2021 is gemaakt van Primeblue, een hoogwaardig gerecycled materiaal dat deels is gemaakt van Parley Ocean Plastic. 50% van het bovenwerk is textiel, 75% van het textiel is Primeblue-garen. De oranje basis wordt aangevuld met een White Boost-middenzool en een semi-doorschijnende continentale rubberen buitenzool.

Deze adidas Ultra Boost 2021 begint met Primeblue op het bovenwerk, een v hoogwaardig gerecycled materiaal dat gedeeltelijk is gemaakt van Parley Ocean Plastic. 50% van het bovenwerk is textiel, 75% van het textiel is Primeblue-garen. Wit domineert het bovenwerk, de branding met drie strepen, de veters en de binnenvoering voor een strakke, op de zomer geïnspireerde look. Voor contrast zien we een grijze hielkap, een zilver / iriserende Boost-tussenzool en een continentale rubberen buitenzool met roze details.

Deze adidas Ultra Boost 2021 is gemaakt van hugeperfects Primeblue, een hoogwaardig gerecycled materiaal dat is gemaakt in combinatie met Parley Ocean Plastic. 50% van het bovenwerk is textiel, terwijl 75% van het textiel Primeblue-garen is. Zwart en grijs domineren het gebreide bovenwerk van dit paar met de opvallende groene tint op de Three Stripes-branding op de zijpanelen en de branding op de tongen en hielkap. Een witte Boost-middenzool en semi-doorschijnende continentale rubberen dop maken deze adidas Ultra Boost 2021 helemaal af.

De premium hardloopschoen van Adidas Ultra Boost 21 Halo Blush/Wonder White is gemaakt met Primeblue op het bovenwerk, een hoogwaardig gerecycled materiaal dat gedeeltelijk is gemaakt van Parley Ocean Plastic. 50% van het bovenwerk is textiel, 75% van het textiel is Primeblue-garen. Acid Orange bedekt de Primeknit-constructie met een donkerdere tint of oranje op de hielkap, grijs op het tonglabel, een Boost-middenzool over de volledige lengte in wit en een tro-gekleurde continentale rubberen buitenzool.

https://www.hugeperfects.com/


ReplyQuote
  
Working

Please Login or Register

© SnoMoto 2018 | All rights reserved